КОЛАБОРАНТ-БАРИГА, ІДІ НА Х!!!Й !!!

21.03.2022 09:00 КОЛАБОРАНТ-БАРИГА, ІДІ НА Х!!!Й !!!

Знайомтесь: це - УГРУПУВАННЯ КРЕМЛІВСЬКИХ  КОЛАБОРАНТІВ.

de940ded8e676de7f6a828b3ddf7cfe9_500_0_0                        

Його члени - Будз Володимир (ліворуч), його дружина Будз Світлана та їхній родич Ковач Микола. Вони є власниками компанії «Екселліо Трейд», яка займалася і займається реалізацією фіскальних апаратів. Ця компанія фактично знаходиться за адресою: м.Київ, вул. Радищева, 3, а її юридична адреса - м.Рогатин, вул. Галицька,119, Івано-Франківська обл. До речі, в одному приміщені з осередком політичної партії «Батьківщина».

22 

Отже, до найголовнішого. З 2015 року ці три особи -  Будз Володимир, Будз Світлана та Ковач Микола - зайнялися реалізацією та відправкою  (терористам) касових апаратів зі своєї компанії «Екселліо Трейд». Та не куди-небудь, а прямиком до так званих «ДНР» та «ЛНР. З міста Києва – і через двох агентів КРЕМЛЯ, Рахубу М.М, і Дворіна Л.Г. За достовірною інформацію, з компанії «Екселліо Трейд» включно з 2015 року і по сьогоднішній день до так званих «ДНР» та «ЛНР було реалізовано декілька тисяч фіксальних апаратів.

Особливо відзначимо, своїми діями сім’я Будз дієво підтримала укріплення економічного положення на території «ЛДНР» і фінансувала тероризм.

Викладені факти в повідомленні про фінансування тероризму 17.06.2021 року були зареєстровані в ЄРДР  №2021101110000137 Службою безпеки України. Була порушена кримінальна справа за ст.258-5 КК України.

З самого початку злочинної діяльності цього угруповання у 2015 році й по сьогоднішній день уникати кримінальних відповідальностей за злочини щодо Держави сімї Будз і громадянину Ковачу М, допомагав народний депутат від партії «Європейська Солідарність» Кубів Степан.

ef312c2c8ecfbf443bd5eee47e7c12ea_500_0_0 

Степан Кубів

Інтернет-видання «Досьє» Звертається до Генерального прокурора України Ірини Венедиктової, Голови Служби безпеки України Івана Баканова та до Директора Державного бюро розслідувань Олексія Сухачова взяти під особистий контроль розслідування цієї кримінальної справи.

КОЛАБОРАНТІВ ЗА ГРАТИ !!!

ЦЕ ВАШ ОБОВЯЗОК  ПЕРЕД  НАРОДОМ УКРАЇНИ !!!

Офіційно заявляємо та наголошуємо (доказовою базою скоєних злочинів щодо злочинного угрупування МИ володіємо на сто відсотків) щодо громадянина Будза Володимира, громадянина Ковача Миколи, громадянки Будз Світлани та народного депутата Кубіва Степана, та просимо порушити кримінальну справу за ст.111 КК України Державна зрада та притягнути до кримінальної відповідальності. Оскільки громадяни Будз В., Ковач М., Будз С. та Кубів С., являються агентами Російської Федерації, зрадниками України та українського народу, який в цей час гине на фронті. 

СЛАВА УКРАЇНІ !!!                                                                                                                                                               

ГЕРОЯМ СЛАВА !!!

 44




СМЕРТЬ КОЛАБОРАНТАМ !!!

Copyright © 2010 "Досье". Разработка сайтов WebUnion При полном или частичном воспроизведении материалов ссылка на www.dosye.com.ua обязательна (для интернет-ресурсов - гиперссылка). Администрация сайта может не разделять мнение автора и не несет ответственности за авторские материалы.
Адрес редакции: [email protected]